Měření a kontrola | Zařízení | Potraviny

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 39 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Monitor alkoholového kvašení

Monitor alkoholového kvašení

Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...

Lyofilizátor pro zkušební výrobu

Lyofilizátor pro zkušební výrobu

Sušení mrazem neboli lyofilizace je složitý a časově náročný sušicí proces, při kterém je vyžadováno uchování kvality výrobku. Může to být jemná a drahá procedura vyžadující vysokou úroveň hygienických standardů....

Automatický lyofilizační systém

Automatický lyofilizační systém

Sušení mrazem (lyofilizace) může být nákladný proces spojený s mnoha obtížemi. Když se jedná o výrobky pro zdravou výživu, je nutné zajistit, aby výrobek byl stabilní, koncentrovaný a měl dlouhou...

Pásový lyofilizátor pro nepřetržitý provoz

Pásový lyofilizátor pro nepřetržitý provoz

Sušení mrazem neboli lyofilizace je nejšetrnější metoda sušení, kdy se co nejvíc uchovává aroma produktu. Je široce využívaná při zpracování kávy, ale také v aplikacích potravinářského a farmaceutického průmyslu. Specializované...

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Potřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Kontinuální potahovač na čokoládu

Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...

Malý potahovač na čokoládu

Malý potahovač na čokoládu

Máte maloobjemovou výrobu, ale potřebujete potahovat ve špičkové kvalitě? Kvalitnější potahovače bývají obvykle k dispozici pouze pro výrobní linky s větší kapacitou, což pro menší výrobu bývá nepraktické a příliš...

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...

Chlazení kakaa

Chlazení kakaa

Doba pražení je při procesu pražení stejně důležitá jako teplota. U bobů ponechaných chladnout v pražičce může prodloužení doby, po kterou jsou boby vystaveny působení tepla, způsobit jejich vysušení nebo...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.