Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceZpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...
Obiloviny, jako je oves a předvařená rýže, mají vysoký obsah tuku a musí být před zpracováním stabilizovány. Zahřívání obilovin inaktivuje enzymy uvnitř zrna, což umožňuje uvolnění přirozené chuti při pražení....
Jak si lidé více uvědomují zdraví, stalo se mražené ovoce a zelenina oblíbenou volbou pro zákazníky. Vysoce kvalitní mražení bez ztráty tvaru, aroma nebo výživy se tedy ukazuje jako zásadní...
Faktory, jako je zvýšení disponibilního příjmu a spotřeba malých jídel, usnadnily rychlý růst v odvětví snacků. Chcete-li vydělat na místním trhu a porazit konkurenci, je důležité udržovat proces přirozený při...
Pokud pracujete v průmyslu zpracování arašídů, může vám přinášení lahodných odrůd pro vašeho zákazníka pomoci zvýšit prodej a uspokojit rostoucí poptávku po rozmanitosti a chuti. Nátěry arašídů zahrnují přidání různých...
Pokud zahajujete vlastní výrobu bramborových lupínků nebo rozšiřujete svou značku o smažené bramborové snacky, potřebujete kompletní a nákladově efektivní výrobní linku. Řešení, které zajišťuje minimální ztrátu suroviny a efektivní využití...
Smažené arašídy jsou velmi oblíbený snack po celém světě. Pokud chcete zahájit provoz na zpracování ořechů, který by zúročil tento trh, je klíčové zachování kvality a chuti produktu. Při smažení...
Trh se smaženými semeny ve skořápce jako snacky roste. Pokud jste malá potravinářská továrna nebo velký výrobce, je pro získání hotovosti na tomto trhu zapotřebí jednoduché a ekonomické řešení. Flexibilním...
Sušení mrazem neboli lyofilizace je složitý a časově náročný sušicí proces, při kterém je vyžadováno uchování kvality výrobku. Může to být jemná a drahá procedura vyžadující vysokou úroveň hygienických standardů....
Sušení mrazem (lyofilizace) může být nákladný proces spojený s mnoha obtížemi. Když se jedná o výrobky pro zdravou výživu, je nutné zajistit, aby výrobek byl stabilní, koncentrovaný a měl dlouhou...
Produkty zdravé výživy a potravinové doplňky mohou být velmi citlivé a musí se chránit před vnějšími vlivy, jako jsou výkyvy teploty, změny koncentrace kyslíku a vystavení světlu. Sušení pomocí mrazu...
Sušení mrazem neboli lyofilizace je nejšetrnější metoda sušení, kdy se co nejvíc uchovává aroma produktu. Je široce využívaná při zpracování kávy, ale také v aplikacích potravinářského a farmaceutického průmyslu. Specializované...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.