Rozmělňování | Stroje a zařízení | Potraviny

Operace snižování velikosti částic v potravinářském zpracování, jako je drcení, mletí, sekání se obecně označují jako rozmělňování. Mezi hlavní faktory, které určují výběr vhodného vybavení, patří druh výrobku, požadovaná distribuce velikosti částic a výrobní kapacita. Na vekamaf.cz nabízíme snadný přístup k širokému spektru řešení vašich požadavků na mletí potravin. Patří mezi ně mlecí zařízení pro čokoládu a kávu, průmyslové mlýny na výrobu mouky z pšenice a jiných zrn, mlecí zařízení pro potravinářské prášky a pasty, kráječe a struhadla.

Číst více
Našli jsme 37 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Flash pasterizátor na pivo

Flash pasterizátor na pivo

Potravinářský a nápojový průmysl se potýkají s neustálými výzvami. Kontaminace a zkřížená infekce mikroorganismy představuje při výrobě velké riziko. Díky hygienickému a energeticky úspornému pasterizačnímu systému se mohou tato rizika...

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Piva z malých pivovarů nejsou produkována ve velkém, přičemž pasterizace je jedním z nejdůležitějších kroků. Je zapotřebí šetrný roztok, který zachová chuť a prodlouží dobu spotřeby výrobku a usnadní tak jeho...

Pasterizační tunel na nápoje

Pasterizační tunel na nápoje

V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se zničily patogeny a prodloužila se skladovatelnost nápoje při zachování jeho kvality a čerstvosti. Pro pasterizaci nápojů se požaduje jednoduché a...

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších technologií může zlepšit účinnost a snížit náklady při výrobě přírodních extraktů pro potravinářský a farmaceutický průmysl. Extrakční linka pro získávání esenciálních olejů,...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením

Po rozdrcení bobů je před konšováním nutné ještě zredukovat velikost částic. Při mletí může docházet ke vzniku nadměrného tepla, kterým může být ovlivněna chuť produktu. Redukce velikosti částic v chlazeném...

Pětistupňový sítový fukar na kakaové boby

Pětistupňový sítový fukar na kakaové boby

K výrobě chutné čokolády je nezbytné odstranit z kakaových bobů slupky a skořápky. K dosažení maximální možné separace je třeba plné řízení parametrů. Fragmentace bobů, odstranění zbytků skořápek a třídění...

Stroj na oddělení sušeného ovoce nebo zmrazené zeleniny

Stroj na oddělení sušeného ovoce nebo zmrazené zeleniny

Úhledné rozdělení sušeného ovoce bez jeho poškození vyžaduje jemnou a zkušenou manipulaci. Ruční zpracování je časově náročné, využití vody je velmi neefektivní. Mechanická alternativa tak vyžaduje flexibilitu, která umožní manipulaci...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Rozmělňovací technologie pro čokoládu, kávu a jiné potravinářské výrobky

Hledáte správné rozmělňovací zařízení pro proces výroby potravin? Nabízíme široký sortiment specializovaných mlecích zařízení, která vyhovují vašim požadavkům.
Stroje nabízené pro čokoládový průmysl zahrnují mlýn na kakaové boby, dvou, tří a pěti válcové mlýny a směšovače pro čokoládové směsi. Existují také vertikální a horizontální kulové mlýny pro čokoládovou rafinaci a kakaové boby. Najdete zde kompletní šaržové a kontinuální čokoládové linky na výrobu čokolády s kapacitou od laboratorních 10 kg až po 200 kg. Podívejte se na naše zařízení na zpracování kávy, jako jsou mlýny na kávové boby, válcové mlýny, kladivové mlýny a kamenné mlýny na kávová zrna.


Náš sortiment specializovaných rozmělňovacích strojů zahrnuje kotoučový mlyn pro mletí viskózních potravin, ultrajemné kolíkové mlýny pro vlhké, olejnaté a mastné výrobky, nárazový mlýn pro redukci velikosti měkkých materiálů, koloidní mlýny pro vytváření ultrajemných emulzní, třídící nebo tryskové mlýny pro ultra jemné mletí a kladivové mlýny.


Představujeme potravinářské zařízení pro výrobu cukru, bylin a koření. Míchačky a hnětače pro receptury na bázi cukru, řezačky ořechů a sýrů. K dispozici jsou také řezačky zeleniny.

Our goal is to provide our customers with the best advice on grinding technology. Our engineers help food manufacturers improve the hygiene and quality of the end product and the reliability of their production lines. We work closely with a select network of international suppliers to ensure that our engineers stay in touch with the latest grinding technologies. The items listed on this site are only a selection of food processing comminution equipment that our partners can offer. If you need more information or assistance, please contact us.